Onze visie

Wij helpen u alle ballen veilig in de lucht te houden

Organisaties willen controle over hun informatieprocessen. Logisch. Geïntegreerde ketens voor informatievoorziening worden steeds complexer. Bovendien zijn er regelmatig incidenten zoals privacyschendingen of aanvallen op de IT-systemen van organisaties. Daarom stelde de overheid strengere wet- en regelgeving op zoals de General Data Protection Regulation (GDPR). Ook burgers en bedrijven eisen dat onze digitale transacties worden verricht met betrouwbare IT-systemen. U neemt uw verantwoordelijkheid en wilt dat uw gegevens veilig zijn. Altijd. 

VanderBeecken helpt u graag met een onafhankelijke beoordeling van de informatievoorzieningsketen binnen uw organisatie én geeft u zekerheid. Wij werken vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid. We willen weten hoe dingen werken. Wat mensen en organisaties beweegt de dingen op een bepaalde wijze te doen. En we helpen hen al ruim 15 jaar te ontdekken hoe dat nog beter, veiliger, sneller en makkelijker kan.

0
Onze missie

Wij laten de bal het werk doen

Organisaties willen risico’s beperken als het gaat om informatieveiligheid en schade voorkomen. VanderBeecken helpt hen weerbaar te maken tegen deze risico's. Dat doen we met gerichte audits. We hebben daarbij oog en oor voor de professionals die binnen uw organisatie verantwoordelijk zijn voor deze uitdaging. We onderzoeken samen met hen hoe uw organisatie controle krijgt én houdt over uw informatievoorziening. De samenwerking tussen techniek, proces en mens vormt de kracht van de keten.

Wij streven naar een betrouwbare informatievoorziening door het realiseren van een optimale samenwerking. Dit doen we door de inzet van deskundige auditors en adviseurs die kennis hebben van het complexe IT-landschap én van de organisatieprocessen. We maken gebruik van eigen ontwikkelde kaders of beproefde nationale en internationale standaarden.

0
Onze aanpak

Wij spelen uw medewerkers graag de bal toe

De medewerkers in een organisatie spelen een sleutelrol bij het realiseren van de informatieveiligheid binnen de informatievoorziening. VanderBeecken speelt hen graag de bal toe. Onze aanpak is daarom mensgericht. Zowel tijdens de audits als met ons advisering. Samen met uw professionals sporen we risico’s op en onderzoeken we hoe u de gehele keten van de informatievoorziening verbetert. Zodat u duurzaam weerstand biedt tegen informatieveiligheidsrisico’s. 

Samen met u werken we aan het duurzaam borgen van de kennis rondom informatieveiligheid binnen uw organisatie. Wij blijven graag betrokken bij uw organisatie, om ondersteuning te bieden of te helpen wanneer dat nodig is. Zo realiseert u een betrouwbare informatievoorziening, laat u alles op rolletjes lopen én doet u de dingen juist.

0
Onze klanten

Een greep uit onze opdrachtgevers

0
crossmenuchevron-up